Privatflytninger

Vi udfører både store og mindre flytteopgaver men vores kompetencer er rettet mod primært større flytteopgaver af boliger på ca 90 m2 og opefter, hvilket vores vognpark og personale er gearet efter.

Vi har en moderne vognpark bestående af 8 flyttebiler fra 12 – 69 m3 samt 3 lukkede trailere på 10-28 m3; så vi samlet kan løse enhver opgave.

Vi satser på kvalitet og service; så vore kunder til enhver tid er meget tilfredse med vort arbejde. Vi går ikke fra en opgave før kunden er tilfreds.

Vi er klar over, at en flytteaftale  er en tillidssag, som vi vil gøre alt for at leve op til.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.

Her er et udpluk fra vores trustpilot:

  • “Dygtige og effektive flyttemænd, som klarede vores flytning på ingen tid til en meget fair pris. Jeg vil helt klart anbefale firmaet til andre.”
  • “Høj grad af fleksibilitet, imødekommenhed, hurtigt svar. Perfekt!”
  • ” Alt gik som aftalt, bilen kom til tiden 3 flinke gutter arbejdede konstant. De var ikke de billigste med de bedste og alle pengene værd. Så skulle jeg mod forventning flytte igen bliver det Atheneflyt igen KAN KUN ANBEFALES”
  • “Super service. Rigtig dygtige flyttefolk, kom til tiden, var alle 3 meget høflige, satte alt hvor vi gerne vil have det. Alt spillede fra tilbud af opgaven til alt var færdigt. Så vi kan kun anbefale AtheneFlyt. Godt arbejde!”
  • “Der kom 4 mand til aftalt tid. Flytningen foregik fantastisk hurtigt og uden en eneste skade på møblerne. De var meget fleksible og imødekommende og vi kan varmt anbefale Atheneflyt.!”