Privatflytninger

Vi udfører både store og mindre flytteopgaver, men vores kompetencer er rettet mod primært større flytteopgaver af boliger på ca 90 m2 og opefter, hvilket vores vognpark og personale er gearet efter.

Vi varetager flytninger i hele Danmark, så hvad end du skal flytte fra Fyn til Jylland eller fra Sjælland til Bornholm, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring som flyttefirma, og vores flyttemænd har stor ekspertise i at sørge for, at du får en god og tryg flytning. 

Vi har en moderne vognpark bestående af 8 flyttebiler fra 12 – 69 m3, samt 3 lukkede trailere på 10-28 m3, så vi samlet kan løse enhver opgave. Med vores vognpark og kompetente flyttemænd kan vi imødekomme dine behov, så du kan flytte fra a til b uden problemer. 

Trygge og kompetente privatflytninger i hele landet

Vi satser på kvalitet og service, så vore kunder til enhver tid er meget tilfredse med vort arbejde. Vi går ikke fra en opgave før kunden er tilfreds. For os er det altafgørende, at vores kunder får en tryg flytning, hvor deres ejendele er intakte og uskadte, når de pakkes ud af flyttekasserne. 

Vi er klar over, at en flytteaftale er en tillidssag. Vi gør derfor alt for at leve op til. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, så der ikke opstår miskommunikation. Vores flyttemænd har forskellige kompetencer indenfor flytteopgaver, hvilket betyder, at vi altid kan sætte en dygtig flyttemand til at varetage din flytning. Så skal du flytte fra vest til øst eller fra syd til nord, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig gerne undervejs, hvis du har brug for dette. Ligeledes kan vi tilbyde pakkeløsninger, hvor vi også kan ned- og udpakke jeres ejendele. Vi afmonterer og samler også gerne møbler, hvis du ønsker hjælp til dette. 

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.

Se et udpluk fra vores Trustpilot nedenfor.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.