Vi flytter over det meste af Europa

Vi har stor erfaring med flytninger til andre europæiske lande. 

Mange går med en drøm om at bo i udlandet i en kortere eller længere periode. Enten for at arbejde eller for at studerer, mens en kultur læres. Mange europæere flytter på tværs af landegrænserne for at få nye oplevelser. 

Hos Athene Flyttefirma varetager vi mange udlandsflytninger til en stor del af Europa. Vi er i Stockholm, Berlin og London hver måned med både store og små flytninger. Vi modtager løbende mange henvendelser også angående mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. 

Vi flytter ligeledes også til/fra Norge og Schweiz jævnligt og varetager udfærdigelse af toldpapirer som kræves til ikke EU-lande. Vi skal bruge kopi af pas, arbejdskontrakt eller lejekontrakt på bolig og en udfyldt tolddeklaration. Herefter fremsender vi dokumenterne og pakkelisten. Vi kan altså hjælpe dig med det meste, hvis du drømmer om at flytte til udlandet. 

Kom godt til udlandet

Vi hjælper dig godt på vej, hvis du skal flytte til udlandet. Vores flyttemænd har stor erfaring med udlandsflytninger, og vi kan derfor give dig en tryg flytning. Det er et stort skridt at flytte til udlandet, og vi ved, at det kan føles stressende og give mange sommerfugle i maven. Derfor arbejder vi også hårdt for, at du kan føle dig tryg hos Athene Flyttefirma. For os er det vigtigt, at din flytning til udlandet foregår så nemt og effektivt som muligt, så det er lettere for dig at overskue det hele. 

Vi tilbyder udlandsflytning til en lang række lande i Europa, og vil du gerne vide mere om vores flytninger til andre europæiske lande, er du velkommen til kontakte os for at få et tilbud. Du kan også læse mere på athene-flyttefirma.dk – Her kan du blandt andet læse mere om vores løsninger i forbindelse med udlandsflytninger i Europa, samt hvilke lande vi varetager flytteopgaver fra og til.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.