Flytning Bornholm

På baggrund af mange tilfredse kunder, som anbefaler os til andre, er vi nu på Bornholm hver eller hver anden uge med både store og mindre flytninger.

Står du overfor en flytning til Bornholm? Skal du starte på en frisk på solskinsøen? I så fald er Athene Flyttefirma dit bedste bud på en flyttemand til opgaven. 

Hos Athene Flyttefirma specialiserer vi os i at rykke danskere fra fastlandet til Bornholm. Når det handler om flytning til Bornholm, pakker vi bilen den ene dag og læsser af den næste. Det samme gælder, hvis du skal flytte fra Bornholm. Vi har et rummeligt lager stående standby til opmagasinering af flyttegods, hvorfra vores dygtige og forsigtige flyttefolk afhenter og pålæsser. Her kan du også hente flyttekasser, hvis der er behov for det. 

Vi tilbyder flytning til og fra Bornholm om det gælder stort eller småt. Uanset flytteopgavens størrelse, står vi klar til at tage den på os. Hvis der er tale om en større flytning til Bornholm, besigtiges opgaven som regel inden tilbud afgives, så vi sikrer os, at vi giver den rette pris og stiller med det optimale mandskab.

Med Athene Flyttefirma bliver flytning til Bornholm let som en leg. 

Flyttefirma Bornholm

Som flyttefirma på Bornholm, er det vores fornemmeste opgave at sikre, at dine ting kommer sikkert og hurtigt fra A til B(ornholm). Vores søde og kyndige flyttefolk møder dig med et smil og gåpåmod, når du vælger os, som dit flyttefirma på Bornholm. 

Vi stiller op ved det hjem, du skal forlade og behandler dine ting med samme ømhed, som var det vores eget. Når vi kører afsted med læsset og snuden rettet mod solskin og røgede sild, er det som et seriøst og effektivt flyttefirma på Bornholm. Når vi lander på øen, kører vi ud og læsser af – vi bærer også ind, hvis dette ønskes. 

Med Athene Flyttefirma som dit kommende flyttefirma på Bornholm, er servicen altid i top.

Vi har et dybt kartotek af tilfredse kunder bag os. Kunder, som alle er blevet mødt af en flyttemand, som tog vare og hånd om deres ejendele og fik det sikkert frem. Som flyttefirma på Bornholm kører vi til Aakirkeby hver, eller hver anden, uge, hvor dit gods opbevares i trygge rammer, indtil du er klar til at få det leveret. 

Ønsker du et tilbud på en flytning til eller fra Bornholm, så læs mere her.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.