Nedpakning ved flytning

Hvis du står overfor en flytning, er der mange ting, der skal ordnes. Hos Athene Flyttefirma ved vi, hvor uoverskueligt det kan føles, når man står midt i en flytning. Derfor tilbyder vi gerne helt eller delvis nedpakning i flyttekasser, samt evt. udpakning. Vi har mange års erfaring med disse typer opgaver, så du behøver ikke at frygte for dine ejendeles sikkerhed. Vi har flyttefolk, som har stor viden og ekspertise inden for nedpakning ved flytning. Du er altså i trygge hænder hos os. 

Vi medbringer rigeligt med flyttekasser og emballagematerialer: indpakningspapir, bobleplast og bølgepap, samt flyttetæpper. Vores flyttemænd arbejder hurtigt og effektivt samtidig med, at de behandler dine ejendele skånsomt, så skader undgås.

Vi passer på dine ejendele

Hos Athene Flyttefirma går vi meget op i vores kunders tilfredshed. Vi arbejder hårdt for at udføre et kvalitetsarbejde, der gør vores kunder glade og tilfredse. Dette gør sig gældende uanset arbejdet. Hvad enten du skal have hjælp til nedpakning ved flytning, afmontering af møbler eller udpakning, så sætter vi altid de mest kompetente medarbejdere på opgaven. Vores flyttemænd har alle deres forskellige kerneområder, hvor de har mest ekspertise. Det betyder, at vi altid kan sætte erfarne folk på præcis den opgaven, du har brug for hjælp til. 

Når ejendele skal nedpakkes i flyttekasser, skal det gøres skånsomt og rigtigt. Tænker du ikke over, hvordan dine kasser pakkes, kan du ende med at pakke meget tunge kasser, samt du risikerer, at nogle ting ikke overlever flytningen. Vi sørger for, at dine ejendele ligger trygt i flyttekasserne.

Har du brug for hjælp til nedpakning ved flytning, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at give en hånd med, og vi giver også gerne gode råd med på vejen.

Prisen på nedpakning ved flytning afhænger af opgavens omfang. Ring eller skriv venligst til os for at få et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.