Leje af flyttekasser

Spar besværet med selv at skulle købe og transportere flyttekasser hjem.

Vi udlejer flyttekasser og leverer på vores ugentlige tur hver onsdag efter nærmere aftale. Ved leje af flyttekasser kan du slippe for selv at skulle købe flyttekasser. 

Hos Athene Flyttefirma anvender vi kun gode og solide flyttekasser i kraftig 2-lags kvalitet i størrelsen 60 x 40 x 40 cm. Flyttekasserne kan fyldes op til max ca. 25 kg. 

Fast pris kr. 700 inkl. moms uanset antal overalt på Sjælland/Bornholm for levering, leje og afhentning. Prisen gælder ved levering ad 1 gang og afhentning ad 1 gang. Ved levering i resten af landet beregnes prisen individuelt. 

Kasserne afhentes sammenklappet, også på en onsdag, efter aftale, når de er tomme og meldt klar til afhentning. Hvis kasserne ikke er i samme stand, som de blev leveret beregnes kr. 25 inkl. moms/stk.

Silkepapir kr. 150 pr. pakke (kun ved levering sammen med flyttekasser).

Garderobekasser med bøjlestang udlejes u/b sammen med flyttekasser.

Gør din flytning så let som mulig

Ved leje af flyttekasser kan du gøre din flytning så let som mulig. Du behøver nemlig ikke at skulle investere i flyttekasser, som du selv skal hente i butikken. Vi bringer og henter flyttekasserne for dig, så du ikke skal tænke over det. Vi ved, hvor mange ting, der skal tages stilling til og gøres, når der skal flyttes. Gør det derfor lettere for dig selv med leje af flyttekasser fra Athene Flyttefirma.   

Ønsker du hjælp til nedpakning af dine ejendele, klarer vi også det. Du kan læse mere om hjælp til nedpakning her

Ønsker du et konkurrencedygtigt tilbud, er du velkommen til at kontakte os. For os er kundernes tilfredshed det vigtigste, og vi sørger for, at du flytter fra a-b på en god og overskuelige måde.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.