Opmagasinering af møbler

Opmagasinering af møbler tilbydes i både korte og længere perioder på vores opvarmede møbellager i Tølløse eller i Rønne.

Ønsker du at få opbevaret nogle af dine møbler eller ejendele i forbindelse med en flytning, så tilbyder vi opmagasinering på vores møbellagre i enten Tølløse på Sjælland eller i Rønne på Bornholm. Der kan være flere grunde til, at opmagasinering kan være en god idé. Skal du flytte til udlandet for en periode, eller skal du renoverer eller bygge nyt, kan der være en fordel ved at benytte sig af et møbellager, hvor dine ejendele kan stå i sikkerhed. Vores møbellagre er opvarmede og aflåste, så dine møbler og ejendele ikke bliver beskadiget, mens de er opmagasineret. 

Har du brug for opmagasinering af møbler, så henter vi gerne dine ejendele og kører dem til et af vores møbellagre. Ligeledes kører vi dem hjem til din adresse, når du ikke længere har brug for opmagasineringen.

Prisen for lagerleje afhænger af samlet mængde og opbevaringstid, men vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Har du brug for opmagasinering, så kontakt os allerede i dag, for at høre mere. 

Opmagasinering i Rønne 

Står du overfor en flytning til eller fra Bornholm, så kan vi tilbyde opmagasinering af møbler på vores møbellager i Rønne. Det er ideelt til dig, som måske skal flytte til et mindre hus eller lejlighed og i den forbindelse er usikker på, om du har plads til det hele med samme.

Opmagasinering i Tølløse

Har du brug for opmagasinering af møbler på Sjælland, kan vi tilbyde opbevaring på vores møbellager i Tølløse mellem Roskilde og Holbæk. 

Har du brug for opmagasinering på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.