Flyttelift

Er der behov for flyttelift evt. pga. smal trappe eller meget tunge/store møbler, kan vi stille flyttelift til rådighed.

Hos Athene Flyttefirma har vi muligheden for at hjælpe dig, hvis du står overfor en flytning, der kræver en flyttelift. Vi kan skaffe en flyttelift, så vi kan hjælpe dig. Vi har flyttefolk, der har mange års erfaring med brug af flyttelift, så hos os kan du være i trygge hænder. 

Når vores konkurrenter ikke kan påtage sig opgaven pga. manglende redskaber, kompetencer eller mandskab, så kan vi træde til og overtage opgaven. Vi har mange års erfaring med varetagelse af flytninger, der kræver specialudstyr, såsom flyttelifte. 

Sikker flytning med flyttelift

For at du får en tryg flytning, sætter vi altid de mest kompetente flyttemænd på din opgave. Hos os er det vigtigt, at du er tilfreds med din flytning. Vi sørger for, at dine ting og møbler kommer fra a til b uden skrammer. Vi kan både håndtere privat- og erhvervsflytninger med en flyttelift. Vi har erfaring med flytning af forskellige virksomheder, såsom skoler og kontorer, hvor der kan være flere tunge ting, der er lettere at flytte med en flyttelift. 

Vi har den viden, der skal til, for at kunne varetage flytninger med flyttelift. Uanset om det er en privat- eller en erhvervsflytning. Har du brug for rådgivning i forbindelse med flytningen, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sender også gerne en flyttekonsulent ud og beser opgaven, så vi kan sætte de bedste flyttemænd på flytningen.

Står du overfor en flytning, hvor der er brug for en flyttelift, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi giver dig altid et konkurrencedygtigt tilbud.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.