Flytning af klaver

Vi har den nødvendige ekspertise og materiel til at udføre tunge løft.

Vi udfører flytning af klaver, flygel og pengeskab, våbenskab også kategoriseret som tung-løft-opgaver primært i forbindelse med flytning af helt indbo. 

Det er ikke ligetil at flytte et klaver, men vi har flyttemænd, der er ved præcis, hvordan de skal håndtere et tungt flygel eller pengeskab. Det kræver nemlig ikke kun store muskler at flytte et pengeskab eller et klaver, men det kræver også teknisk snilde. Vores flyttemænd ved, hvordan de flytter et stort klaver uden, at det går i stykker, får ridser eller mister en tangent. Vi har erfaring med at flytte både mindre klaverer og helt store flygler. Så mangler du hjælp til flytning af klaver, så har vi hos Athene Flyttefirma kompetencerne til at hjælpe dig. Vi sørger for at dit klaver bliver flyttet fra a til b trygt og sikkert, så du ikke skal være nervøs undervejs. 

Flytning af klaver er ikke ligetil, men vi har kompetencerne til at hjælpe dig, så du får den bedste flytning uden bekymringer og problemer. 

Flytning af pengeskab

Skal du bruge hjælp til flytning af pengeskab, kan vi hjælpe dig. Vi ved, hvordan et pengeskab skal løftes, så vi både passer på flyttemændene og på pengeskabet. Vi har stor erfaring med flytning af pengeskabe, så du er i trygge hænder hos os. 

Uanset om vi skal flytte et stort og skrøbeligt klaver eller et tungt pengeskab, så har vi sikkerheden i orden. Derfor sætter vi altid de mest erfarne og kompetente flyttemænd på opgaven. Vi sætter nemlig en ære i vores kunders tilfredshed. 

Har du brug for hjælp til flytning af klaver eller flytning af pengeskab, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, og har du brug for rådgivning i forbindelse med flytningen, klarer vi også det.

Sidebar

Se et udpluk fra vores Trustpilot

50 procent af vore opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Vi er begunstiget af, at mange af vore kunder har udtrykt stor tilfredshed med vort arbejde og skrevet flotte anmeldelser.
Læs venligst vore anbefalinger og bliv overbevist.